Ποιοι Είμαστε

Επειδή για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι
και πριν από αυτούς οι εκπαιδευτικοί του,

Επειδή οι άνθρωποι βελτιώνονται όταν η εκπαίδευση τους παρέχει
δημιουργικές λύσεις, εναλλακτικές προτάσεις, αξιόπιστες απαντήσεις,

Επειδή οι εκπαιδευτικοί βελτιώνονται όταν εφαρμόζουν
δημιουργικές τεχνικές, εναλλακτικές προσεγγίσεις, αξιόπιστες μεθόδους.

Tο ELA ιδρύθηκε για να βελτιώσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των συναφών υπηρεσιών προς μαθητές, σπουδαστές και γονείς, να βελτιστοποιήσει την εκπαιδευτική εμπειρία για τον μαθητή μέσα από καθοδήγηση και στήριξη και να προωθήσει εκπαιδευτικές αξίες που σχετίζονται με τον σεβασμό, τη δημιουργικότητα, την αλληλεγγύη, την ανεκτικότητα, την κριτική σκέψη και τη συνεργατικότητα. Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο επιφανειακός, είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους να αντιληφθούν τις δυνατότητες τους και να βρουν την θέση τους στον σύγχρονο κόσμο.

Papakammenou

κεντρα ξενων γλωσσων

ΑΓΡΙΝΙΟ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ειρήνης Παπακαμμένου ιδρυθήκαν πριν από 45 χρόνια  (από την Παρασκευή Παπακαμμένου) και συνεχίζονται τα τελευταία 19 χρόνια από την κόρη της Ειρήνη- Ρένικα Παπακαμμένου.

Όραμα μας υπήρξε η δημιουργία ενός καινοτόμου και εξειδικευμένου Κ.Ξ.Γ. στην πόλη του Αγρινίου. Για το στόχο αυτό θέσαμε κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας τον μαθητή και τις προσωπικές του ανάγκες ενισχύοντας την διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Επικεντρώνοντάς σε καινοτόμους και πρωτοπόρες μεθοδολογίες κάναμε την μάθηση της ξένης γλώσσας διασκέδαση, την γλώσσα εργαλείο, παιχνίδι και μια μοναδική εμπειρία για τον μαθητή. Αυτό το επιτεύξαμε τόσο από το καταρτισμένο προσωπικό (Πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα) όσο και από τα σύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούμε (βιωματική και ολιστική μάθηση, ενναλακτική αξιολόγηση, παιχνίδι και task-based learning).

Κορυφή

κεντρo ξενων γλωσσων

ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Στην ΚΟΡΥΦΗ, στόχος μας είναι να πρωτοστατήσουμε στην αλλαγή νοοτροπίας της εκμάθησης της ξένης γλώσσας ώστε να μπορέσουν οι μικροί και μεγάλοι μαθητές μας να βιώσουν την εμπειρία αυτή με έναν ξεχωριστό τρόπο. Το άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό και η συνεχής ενημέρωσή του, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και η πλούσια υλικοτεχνική υποδομή μας βοηθάνε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τα εφόδια που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική κοινωνία του 21ου αιώνα.

Έχοντας ως αρχή μας την ειλικρίνεια και την συνεχή ενημέρωση των γονέων, τα αποτελέσματα είναι εδώ και χρόνια άκρως ικανοποιητικά.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο και στις Κάτω Κλεινές Φλώρινας. 

Lagiopoulou

LANGUAGE school

ΑΘΗΝΑ

Η δημιουργία μορφωμένων και όχι απλά εκπαιδευμένων, εγγράμματων ανθρώπων είναι το όραμά μας. Για όλους εμάς στο Lagiopoulou Language School  η εμπειρία της εκμάθησης της ξένης γλώσσας είναι το ‘μέσον’- the means- για κάθε παιδί να γνωρίσει τον κόσμο, και ν’ αναγνωρίσει τον εαυτό του.

Με αγάπη και μεράκι διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα καλλιεργήσουν το νου και το συναίσθημα κάθε παιδιού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τη γλώσσα για να συνδεθεί αρμονικά σ’ ένα κόσμο εντελώς καινούργιο.

Και επειδή η αισθητική είναι η ζωή που πρεσβεύουμε, η τέχνη έχει πάντα υπάρξει για το σχολείο μας βασικός οδηγός στο δικό μας ταξίδι της γνώσης.

Χρόνος

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΑΘΗΝΑ

Τα Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ ιδρύθηκαν το 1999 και προσφέρουν μαθήματα Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά) και Μέσης Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ).

Λειτουργούν σε δύο παραρτήματα στην Αττική, στις Αχαρνές και Θρακομακεδόνες.  

Όλοι μαζί, μια ομάδα καταρτισμένου εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού, με αγάπη για την εκπαιδευτική διαδικασία, μεριμνούμε για την διαρκή και ουσιαστική υποστήριξη όλων των μαθητών μας.

Με οδηγό το όραμα, την αποστολή και τις αξίες μας αναζητούμε διαρκώς την εκπαιδευτική καινοτομία ώστε να ανοίγουμε τους ορίζοντες των μαθητών μας, και εκτός των ορίων της αίθουσας διδασκαλίας. 

Success

school of english

ΕΔΕΣΣΑ

Από το 2010, το Success School οf English ιδρύθηκε για να κάνει την σύγχρονη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας προσβάσιμη στους κατοίκους της Έδεσσας.

 To Success School of English προσφέρει μια νέα προσέγγιση σε όλους τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να λάβουν μια πολύπλευρη εκπαίδευση στη Αγγλική γλώσσα ώστε να νιώθουν σίγουρα για τους εαυτούς τους και πετυχημένα.

 Προωθούμε την δημιουργικότητα, την συνεργασία, την πρακτική εκμάθηση, την επίλυση προβλημάτων, τη διαθεματική διδασκαλία, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και όλα τα μέσα τα οποία εφοδιάζουν τα παιδιά με τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ουαιώνα και τους κάνουν πραγματικούς πολίτες του κόσμου.

Uk

School of English​

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Uk School of English δημιουργήθηκε με αγάπη και όραμα για προσφορά στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 Πιστεύουμε στην επικοινωνιακή εκμάθηση της γλώσσας, στην βιωματική και ολιστική προσέγγιση της διδασκαλίας.

 Στον πυρήνα του εγχειρήματός μας βρίσκεται ο μαθητής και η πίστη μας στη δύναμη των παιδιών. Για να την ενισχύσουμε διαλέγουμε να τους προσφέρουμε ποικίλες εμπειρίες, να δυναμώνουμε τις δεξιότητές τους με στόχο να δημιουργήσουμε Πολίτες του κόσμου, έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της εποχής τους. Η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου μας, πάντα “ανήσυχη” και ενημερωμένη στηρίζει αυτό το όραμα. 

Vezergiannidou

FOREIGN LANGUAGE CENTER

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Εδώ και 30 χρόνια, λειτουργούμε δύο χώρους  ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών μας και τους δικούς μας στόχους για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:

Αναζητούμε και προωθούμε τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τάσεις και μεθόδους.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας και οικοδομούμε σχέσεις συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με μαθητές , γονείς και τοπική κοινότητα.

Όλοι μαζί δημιουργούμε το ΣΧΟΛΕΙΟ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Κυριακίδου

Συγχρονο κεντρο γλωσσασ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Είμαστε…

…Ένα σύγχρονο κέντρο γλώσσας  που ξεκίνησε το 1996 στην Α. Τούμπα.

… Μια ομάδα δασκάλων που πιστεύει ότι η πραγματική γνώση και οι αξίες είναι τα πιο σημαντικά εφόδια που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας.

… Δασκάλες και Δάσκαλοι που δουλεύουν  με τρέλα και ενθουσιασμό και συνεχώς εξελίσσονται.

… ‘Ένα σχολείο-πυρήνας και σημείο αναφοράς για την Άνω Τούμπα και τους χιλιάδες μαθητές μας 23 χρόνια τώρα.

… Μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει, και από το 2017 απέκτησε και δεύτερο «σπίτι» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Αριστοτέλους.

Yes

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο κέντρα ξένων γλωσσών “YES” στη Θεσσαλονίκη από το 1980.

Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με μία ομάδα άξιων, έμπειρων και ανήσυχων καθηγητών, προσφέρουμε μαθήματα όλων των επιπέδων μόνο στην Αγγλική γλώσσα εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους. Λογοτεχνία, θέατρο, εκπαιδευτικά ταξίδια, θεματικές εκδηλώσεις και άλλα πολλά κάνουν το μάθημα βιωματικό, αποτελεσματικό και ευχάριστο. 

Η εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση και η διάθεσή μας για διαρκή εξέλιξη και εκσυγχρονισμό, μας έχουν καθιερώσει ως ένα ποιοτικό σχολείο στη συνείδηση των πελατών μας. Η αγάπη για την δουλειά μας και η συνέπεια αποτελούν τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας μας.

Argiris Hatzopoulos

English french german

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το English Language Courses Argiris Hatzopoulos ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2006 από τον Αργύρη Χατζόπουλο.

 Από τότε μέχρι και σήμερα με την σταθερή συνεργασία μίας ομάδας, έμπειρων, εμπνευσμένων αλλά και νέων, ταλαντούχων καθηγητών, διαμορφώσαμε μία ξεχωριστή μέθοδο διδασκαλίας, όπου η επικοινωνία, η λογοτεχνία, η δημιουργική γραφή, το θέατρο, τα debate κατέχουν πρωτεύουσα θέση, ενώ στον πυρήνα της βρίσκεται το πάθος για τη γλώσσα, την επικοινωνία και η αγάπη για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

Επικοινωνία

Κεντρο ξενων γλωσσων

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το σχολείο μας λέγεται ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ και βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Η πίστη στο θεσμό που εκπροσωπούμε είναι ο πυρήνας της κουλτούρας μας. 

Με την τέχνη της διδασκαλίας, με πολυεπίπεδες εργασίες, με αυθεντικό υλικό, με νέες τεχνολογίες, με παιχνίδι που πυροδοτεί το μυαλό, με προσομοίωση της πραγματικής ζωής, με ενεργοποίηση και έρευνα, με εθελοντισμό και αξίες, με αγάπη για τον τόπο μας, με αποστολή να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας να γίνουν πολίτες του κόσμου κάνουμε την δουλειά μας: Στοχεύουμε, Σχεδιάζουμε, Ακούμε, Διδάσκουμε.

Think to evolve…evolve to excel…

Andrioti

School

ΚΕΡΚΥΡΑ

Από το 1977, το Andrioti School εφαρμόζει τις καλύτερες εκπαιδευτικές πρακτικές κάνοντας τη διαφορά στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Η εκπαίδευση παραμένει η καλύτερη ‘επένδυση’ για το μέλλον  γι’αυτό σχεδιάζουμε καινοτόμα προγράμματα σπουδών που εκθέτουν τους μαθητές σε ερεθίσματα που τους δίνουν τα εφόδια για μια ζωή! 

Αναπτύσσουμε δεξιότητες του 21ου αιώνα, μαθαίνοντας στους μαθητές μας να συνεργάζονται, να είναι ανοικτόμυαλοι, προσαρμοστικοί κτλ., ενώ οι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί μας χρησιμοποιούν καινοτόμα τεχνολογικά μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Από το 2015 το σχολείο μας λειτουργεί και σαν ΚΔΒΜ, συμπληρώνοντας έτσι τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες στην κατάρτιση ενηλίκων!

Από το 1977 χιλιάδες μαθητές φοίτησαν στο Andrioti School και όλοι περιγράφουν την εμπειρία τους ως αξέχαστη …

Εύη Γραμμένου

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ιδρύθηκε το 1995.

 Στόχος μας η διδασκαλία  της Αγγλικής γλώσσας με βιωματικό τρόπο παρέχοντας σύγχρονα πρωτοποριακά ποιοτικά προγράμματα σπουδών σε ένα άριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μας θα αναπτύσσουν γλωσσικές και μαθησιακές ικανότητες, κριτική άποψη και δημιουργική σκέψη έτσι ώστε να τους προσφέρουμε ένα ισχυρό εφόδιο του σήμερα και του αύριο, ευκαιρίες πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης και πολύπλευρες δυνατότητες για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. 

Κοντογιάννη

κεντρα ξενων γλωσσων

ΚΕΡΚΥΡΑ

To εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κοντογιάννη ειδικεύεται αποκλειστικά στην ισπανική γλώσσα και τον Πολιτισμό, συνδυάζοντας στις αίθουσες την βιωματική διδασκαλία μέσα από διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες.

Μαθαίνουμε και ζούμε Ισπανικά μέσα από το χορό, το τραγούδι, τον κινηματογράφο και γαστρονομικές συναντήσεις.

Στόχος μας είναι να αγαπήσουν οι μαθητές μας την Ισπανική γλώσσα, να γνωρίσουν τις ρίζες της, την επιρροή της στην παγκόσμια ανάπτυξη, τη λογοτεχνία και μουσική. 

Στο κέντρο μας  μαθητής έχει ενεργή συμμετοχή στη διδασκαλία.

A. Spanou

School of english

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το  “A. Spanou School of English” ιδρύθηκε το 1987 απο την Αναστασία Σπανού. Το σχολείο ήταν απο τα πρωτοποριακά της Κέρκυρας, με βιωματικά μαθήματα,  και event όπως το Halloween, Thanks-giving , Christmas Caroling, Easter Hunt και Parents Tea Parties να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα ενός ΚΞΓ. Το 2007 το σχολείο πέρασε στα χέρια μου αφού η Αναστασία έφυγε απο την ζωή και έκτοτε έγω και οι δασκάλες μου συνεχίζουμε το έργο της. Βασική αρχή μας είναι οι μαθητές μας να μυούνται στην Αγγλική γλώσσα μέσα απο την κουλτούρα, τη λογοτεχνία και γενικά της τέχνες και πάντα με “Σεβασμό στο Παιδί”.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το ιδανικό σχολείο θα ήταν ένα υπέροχο δενδρόσπιτο στην φύση!!!  Στη χώρα μας κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται… Γι’ αυτό κι εμείς φανταστήκαμε  ένα σχολειό που να θυμίζει δενδρόσπιτο! 

Ένα σχολείο αλλιώτικο! 

Σεβασμός για την φύση… Πίστη ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα σε φυσικό περιβάλλον…Πεποίθηση πως ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να μας εμπνέει απόλυτα…

Έτσι στήθηκε το όνειρό μας. Χρησιμοποιήσαμε 100% οικολογικά υλικά, ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, καταθέσαμε εμπειρία, γνώσεις, μεράκι και πολύ-πολύ αγάπη… και γεννήσαμε το mygreenschool… 

Sophiadis

School of language

ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζοντας την παράδοση από το 1965, στο κέντρο ξένων γλωσσών Σοφιάδη πασχίζουμε να προσφέρουμε στην ξενόγλωσση εκπαίδευση της Λάρισας, εμπλουτίζοντας τη διδακτική εμπειρία και κρατώντας το επίπεδο ψηλά. Τα ακαδημαϊκά εφόδια, η διδακτική εμπειρία ετών, η συνεργασία με εξαιρετικούς καθηγητές ξένων γλωσσών αλλά και μία ρομαντική διάθεση μας ωθούν συνεχώς να παρέχουμε στους μαθητές μας, μέσα σε ένα ανθρωποκεντρικό πλαίσιο, μια ολιστική γλωσσική εμπειρία η οποία δε μεταφράζεται απλά σε ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, αλλά στην ίδια τη γλωσσομάθεια.

Καρανικόλα

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΛΕΡΟΣ

Τα ΚΞΓ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ  ιδρυθηκαν απο το 1983 απο την Αικ.Καρανικολα , με το οραμα να αλλαξει η ξενογλωσση εκπαιδευση σε ενα μικρο νησι ,οπως αυτο της Λερου.

Απο το 1991 ξεκινησαν τα τμηματα Pre Junior , απο τα πρωτα εαν οχι τα πρωτα στην Ελλαδα .

 Τολμησαμε να επενδυσουμε στην Pre Junior  με ειδικα διαμορφωμενους χωρους , εκπαιδευτικο υλικο απο το εξωτερικο . 

Πρωτοποριακα προγραμματα, συνεχης επιμορφωση , χωροι διαμορφωμενοι  να αγαπησουν τα παιδια την μαθηση ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα των σχολειων μα

Σημερα τα ΚΞΓ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ  εχουν βαλει την Λερο στον χαρτη της ξενογλωσσης εκπαιδευσης   με γνωμονα παντα της  ποιοτητας στην ξενογλωσση εκπαιδευση και στον σεβασμο στο παιδι και στον γονεα.

ΧΑΛΚΙΔΑ

To 1986 θεμελιώσαμε ένα πρωτοποριακό σχολείο γεμάτο όνειρα και δημιουργικές αναζητήσεις. Το ELC είναι  ένας ολόκληρος  κόσμος, που ξεναγεί το μαθητή σε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό και τον κάνει να νοιώθει χαρούμενος, δημιουργικός και δυνατός.

Η αφοσιωμένη, έμπειρη, ταλαντούχα και ενθουσιώδης διδακτική μας ομάδα, μοιράζεται την αγάπη της για τις ξένες γλώσσες και μέσα από ποικίλες δραστηριότητες  και τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες  τις κάνει λιγότερο “ξένες”. 

Τα ξενόγλωσσα Clubs του ELC εντάσσουν  το μαθητή σε μια ζωντανή κοινότητα, καλλιεργώντας αξίες και δεξιότητες του 21ου αιώνα.  

ELC the heart of teaching. 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ,

ΝΑ ΖΕΙΣ

1989 -2019 / 30 χρόνια στο Ρέθυμνο και συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι την διδασκαλία των Αγγλικών! 

Η προοπτική που δίνουμε, σε σένα, τον μαθητή μας, με όλα τα ποιοτικά μέσα,μεθόδους και διαδικασίες είναι ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, 

για να έχεις όλα τα εφόδια ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ στην εποχή της πληροφορίας και της γνώσης, 

για να δημιουργείς, ν’ απολαμβάνεις και ΝΑ ΖΕΙΣ στον 21ο αιώνα!