Ποιοι Είμαστε

Επειδή για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι
και πριν από αυτούς οι εκπαιδευτικοί του,

Επειδή οι άνθρωποι βελτιώνονται όταν η εκπαίδευση τους παρέχει
δημιουργικές λύσεις, εναλλακτικές προτάσεις, αξιόπιστες απαντήσεις,

Επειδή οι εκπαιδευτικοί βελτιώνονται όταν εφαρμόζουν
δημιουργικές τεχνικές, εναλλακτικές προσεγγίσεις, αξιόπιστες μεθόδους.

Tο ELA ιδρύθηκε για να βελτιώσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των συναφών υπηρεσιών προς μαθητές, σπουδαστές και γονείς, να βελτιστοποιήσει την εκπαιδευτική εμπειρία για τον μαθητή μέσα από καθοδήγηση και στήριξη και να προωθήσει εκπαιδευτικές αξίες που σχετίζονται με τον σεβασμό, τη δημιουργικότητα, την αλληλεγγύη, την ανεκτικότητα, την κριτική σκέψη και τη συνεργατικότητα. Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο επιφανειακός, είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους να αντιληφθούν τις δυνατότητες τους και να βρουν την θέση τους στον σύγχρονο κόσμο.

Μέλη

Papakammenou

κεντρα ξενων γλωσσων

ΑΓΡΙΝΙΟ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ειρήνης Παπακαμμένου ιδρυθήκαν πριν από 45 χρόνια 

read more

Όραμα μας υπήρξε η δημιουργία ενός καινοτόμου και εξειδικευμένου Κ.Ξ.Γ. στην πόλη του Αγρινίου. Για το στόχο αυτό θέσαμε κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας τον μαθητή και τις προσωπικές του ανάγκες ενισχύοντας την διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Επικεντρώνοντάς σε καινοτόμους και πρωτοπόρες μεθοδολογίες κάναμε την μάθηση της ξένης γλώσσας διασκέδαση, την γλώσσα εργαλείο, παιχνίδι και μια μοναδική εμπειρία για τον μαθητή. Αυτό το επιτεύξαμε τόσο από το καταρτισμένο προσωπικό (Πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα) όσο και από τα σύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούμε (βιωματική και ολιστική μάθηση, ενναλακτική αξιολόγηση, παιχνίδι και task-based learning).

read less

PAPADEMETRIOU SCHOOL

LANGUAGE SCHOOL

ΑΘΗΝΑ

Το Papademetriou School ξεκίνησε το 1997 στο Π. Φάληρο

read more

με στόχο να προσφέρει βιωματική, σύγχρονη εκπαίδευση λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών μας.

Αυτόνομους, γεμάτους δημιουργικότητα  μαθητές που χρησιμοποιούν με αυτοπεποίθηση το target language. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τον πετυχαίνουμε μέσα από την επικοινωνιακή προσέγγιση με στοιχεία CLIL και Task Based Learning όπου οι μαθητές μας και οι εκπαιδευτικοί μας καλούνται να ασχοληθούν με αυθεντικές δραστηριότητες και η ξένη γλώσσα είναι το μέσο για να επιτευχθεί ο στόχος.

read less

ΧΡΑΝΙΩΤΗ

Κεντρα Εκπαιδευσης

ΑΘΗΝΑ

Tα Κέντρα Εκπαίδευσης “ΧΡΑΝΙΩΤΗ” σε Ηλιούπολη και Νέα Σμύρνη,

read more

βρίσκονται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης εδώ και 21 χρόνια με συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά.

Λειτουργούμε όχι μόνο ως χώρος εκπαίδευσης αλλά και ως χώρος παιδείας,με στόχο να παρέχουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία!

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, ολοκληρωμένα, ποιοτικά και εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών, αλλά και συνεχή αξιολόγηση προόδου που ενισχύουν το ενδιαφέρον του παιδιού για μάθηση και το εκτοξεύουν στη κορυφή της επιτυχίας.

Είμαστε μια μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια που δεν μένουμε στα λόγια αλλά κάνουμε πράξη και αποτέλεσμα αυτό που υποσχόμαστε!

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει απλά να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει!

Ελάτε στο μικρόκοσμό μας που ανοίγει φτερά σε ένα ολόκληρο κόσμο!

read less

Κορυφή

κεντρo ξενων γλωσσων

ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Στην ΚΟΡΥΦΗ, στόχος μας είναι να πρωτοστατήσουμε στην αλλαγή νοοτροπίας

read more

της εκμάθησης της ξένης γλώσσας ώστε να μπορέσουν οι μικροί και μεγάλοι μαθητές μας να βιώσουν την εμπειρία αυτή με έναν ξεχωριστό τρόπο. Το άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό και η συνεχής ενημέρωσή του, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και η πλούσια υλικοτεχνική υποδομή μας βοηθάνε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τα εφόδια που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική κοινωνία του 21ου αιώνα.

Έχοντας ως αρχή μας την ειλικρίνεια και την συνεχή ενημέρωση των γονέων, τα αποτελέσματα είναι εδώ και χρόνια άκρως ικανοποιητικά.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο και στις Κάτω Κλεινές Φλώρινας.

read less

Θ. Τσιάβου – Ράπτη

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ Γλωσσων

ΒΟΛΟΣ

 

Το 1ο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Θεοδώρα Τσιάβου – Ράπτη ιδρύθηκε στο Βόλο 

read more

το 2010 ενώ το 2ο Κέντρο, το οποίο αδειοδοτήθηκε και ως ΚΔΒΜ1, το 2013.

Διδάσκονται η Αγγλική Γλώσσα, ενώ γίνονται και μαθήματα πληροφορικής για απόκτηση πτυχίων αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Δημόσιο. Στόχος των Σχολείων μας, είναι η παροχή ενός ποιοτικού και πρωτοποριακού συστήματος εκπαίδευσης, ειδικά σχεδιασμένο για τους μαθητές μας, προσαρμοσμένο πάντα στις ανάγκες, αλλά και στις ξεχωριστές τους μαθησιακές απαιτήσεις. Επενδύουμε στην πολύπλευρη μάθηση και στην δημιουργική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, καθώς για εμάς δεν αρκεί μόνο η επιτυχία στις εξετάσεις απόκτησης ενός πτυχίου ξένων γλωσσών. Προσπαθούμε να εμπνέουμε συνεχώς τους μαθητές μας μέσα από τις δραστηριότητες, που διοργανώνουμε στα πλαίσια της σχολικής χρονιάς, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στις ιδιαίτερες ικανότητές τους και να γίνουν υπεύθυνοι ως πολίτες με υψηλά ιδεώδη και στόχους ζωής.

read less

Βαρελά

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

H μέλισσα του σχολείου μας ανοίγει τα φτερά της κάθε Σεπτέμβρη

read more

και φέρνει αέρα πρωτοπορίας στον χώρο των ξενόγλωσσων σπουδών από το 1996.

Οι δημιουργικές, καινοτόμες και διαδραστικές μέθοδοι εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε, φροντίζουμε να συνδέονται πάντα με τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες της κάθε ηλικιακής ομάδας στην οποία απευθυνόμαστε. 

Επενδύουμε στη δυναμική των μαθητών μας και φροντίζουμε με αγάπη, όραμα και συνέπεια να καλλιεργήσουμε όλες τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Βαρελά Ξενόγλωσσες Σπουδές

Bee

the best

you can!

read less

Success

school of english

ΕΔΕΣΣΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Από το 2010, το Success School οf English ιδρύθηκε για να κάνει την σύγχρονη

read more

εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας προσβάσιμη στους κατοίκους της Έδεσσας.

 To Success School of English προσφέρει μια νέα προσέγγιση σε όλους τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να λάβουν μια πολύπλευρη εκπαίδευση στη Αγγλική γλώσσα ώστε να νιώθουν σίγουρα για τους εαυτούς τους και πετυχημένα.

 Προωθούμε την δημιουργικότητα, την συνεργασία, την πρακτική εκμάθηση, την επίλυση προβλημάτων, τη διαθεματική διδασκαλία, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και όλα τα μέσα τα οποία εφοδιάζουν τα παιδιά με τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ουαιώνα και τους κάνουν πραγματικούς πολίτες του κόσμου.

read less

Argiris Hatzopoulos

English french german

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το English Language Courses Argiris Hatzopoulos ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη

read more

το 2006 από τον Αργύρη Χατζόπουλο.

 Από τότε μέχρι και σήμερα με την σταθερή συνεργασία μίας ομάδας, έμπειρων, εμπνευσμένων αλλά και νέων, ταλαντούχων καθηγητών, διαμορφώσαμε μία ξεχωριστή μέθοδο διδασκαλίας, όπου η επικοινωνία, η λογοτεχνία, η δημιουργική γραφή, το θέατρο, τα debate κατέχουν πρωτεύουσα θέση, ενώ στον πυρήνα της βρίσκεται το πάθος για τη γλώσσα, την επικοινωνία και η αγάπη για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

read less

Vezergiannidou

FOREIGN LANGUAGE CENTER

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

 

read more

Εδώ και 30 χρόνια, λειτουργούμε δύο χώρους  ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών μας και τους δικούς μας στόχους για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:

Αναζητούμε και προωθούμε τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τάσεις και μεθόδους.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας και οικοδομούμε σχέσεις συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με μαθητές , γονείς και τοπική κοινότητα.

Όλοι μαζί δημιουργούμε το ΣΧΟΛΕΙΟ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

read less

Κυριακίδου

Συγχρονο κεντρο γλωσσασ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Είμαστε…

 

read more

…Ένα σύγχρονο κέντρο γλώσσας  που ξεκίνησε το 1996 στην Α. Τούμπα.

… Μια ομάδα δασκάλων που πιστεύει ότι η πραγματική γνώση και οι αξίες είναι τα πιο σημαντικά εφόδια που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας.

… Δασκάλες και Δάσκαλοι που δουλεύουν  με τρέλα και ενθουσιασμό και συνεχώς εξελίσσονται.

… ‘Ένα σχολείο-πυρήνας και σημείο αναφοράς για την Άνω Τούμπα και τους χιλιάδες μαθητές μας 23 χρόνια τώρα.

… Μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει, και από το 2017 απέκτησε και δεύτερο «σπίτι» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Αριστοτέλους.

read less

Επικοινωνία

Κεντρο ξενων γλωσσων

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το σχολείο μας λέγεται ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ και βρίσκεται στα Ιωάννινα.

read more

Η πίστη στο θεσμό που εκπροσωπούμε είναι ο πυρήνας της κουλτούρας μας.

Με την τέχνη της διδασκαλίας, με πολυεπίπεδες εργασίες, με αυθεντικό υλικό, με νέες τεχνολογίες, με παιχνίδι που πυροδοτεί το μυαλό, με προσομοίωση της πραγματικής ζωής, με ενεργοποίηση και έρευνα, με εθελοντισμό και αξίες, με αγάπη για τον τόπο μας, με αποστολή να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας να γίνουν πολίτες του κόσμου κάνουμε την δουλειά μας: Στοχεύουμε, Σχεδιάζουμε, Ακούμε, Διδάσκουμε.

Think to evolve…evolve to excel…

read less

Κλωνάρη

Κεντρο ξενων γλωσσων

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

 

Επιβεβαιώνοντας με τη διδασκαλία μας και τον τρόπο προσέγγισης των παιδιών μας

read more

όλους εκείνους που θέλουν τη μάθηση να είναι διασκεδαστική και, ταυτόχρονα, αποτελεσματική, το σχολείο μας είναι πρωτοπόρο στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στο νησί της Καλύμνου!

Ο βιωματικός τρόπος με τον οποίο η κάθε ηλικία απολαμβάνει τη διδακτική διαδικασία έχει στόχο να φέρει το παιδί σε άμεση επαφή με το αντικείμενο της μάθησης. Μέσα από την έρευνα, τα παιχνίδια ρόλων, τη θεατρική δημιουργία, τη λογοτεχνία, τις εικαστικές δραστηριότητες και πολλά ενδιαφέροντα ακούσματα, μοιραζόμαστε με τους μαθητές μας την αγάπη μας για την ξένη γλώσσα και την κουλτούρα που την πλαισιώνει.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, τόσο οι νεότεροι όσο και αυτοί που είναι πολλές δεκαετίες μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, απολαμβάνουν τη μαγεία της επαφής με τα παιδιά και προσπαθούν να επενδύσουν στη δίψα των νέων για γνώση αλλά και στην αστείρευτη επινοητικότητά τους. Στο πλεονέκτημα της πολυετούς παρουσίας και εμπειρίας μας στο χώρο να προσθέσουμε και την ικανότητα του προσωπικού μας να υιοθετεί, ανάλογα με τις απαιτήσεις των καιρών, τις κατάλληλες μεθόδους διδασκαλίας, προσαρμόζοντάς τες στο μαθητικό δυναμικό μας. Αλλά η προσπάθεια να γεννιούνται ερεθίσματα για δημιουργία, που θα εμπνεύσουν τα παιδιά μας, θα ήταν φτωχή χωρίς έναν αισθητικά φιλικό φυσικό χώρο: το όμορφο νεοκλασικό κτίριο όπου στεγαζόμαστε και το φιλόξενο περιβόλι μας που το αγκαλιάζει. 

Έτσι, μετρώντας ήδη κάτι περισσότερο από μισό αιώνα λειτουργίας, δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμιά πρόθεση να σταματήσουμε να ανοίγουμε δρόμους μάθησης και να προκαλούμε το ζήλο για αναζήτηση στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στο νησί μας!

 

read less

Μουζάκη Σώζα

Κεντρο ξενων γλωσσων

ΚΕΑ

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘Μουζάκη Σώζα’ βρίσκεται στην Κέα.

read more

Ιδρύθηκε το 2010 και προσφέρει Υπηρεσίες Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών.

Η συνεχής επιμόρφωση, η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του μαθητή, η εσωτερική ανησυχία για ποιοτική προσφορά γνώσης, είναι μερικές έννοιες που χαρακτηρίζουν το Κέντρο μας.

Μέσα από ολιγομελή τμήματα, σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, και βιωματική μάθηση, έχουμε καταφέρει οι μαθητές μας να αποκτούν γρήγορα αυτοπεποίθηση στη χρήση της Ξένης Γλώσσας.

Εικόνα της αγάπης για την δουλειά μας, είναι τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

read less

Andrioti

School

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Από το 1977, το Andrioti School εφαρμόζει τις καλύτερες εκπαιδευτικές πρακτικές

read more

κάνοντας τη διαφορά στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Η εκπαίδευση παραμένει η καλύτερη ‘επένδυση’ για το μέλλον  γι’αυτό σχεδιάζουμε καινοτόμα προγράμματα σπουδών που εκθέτουν τους μαθητές σε ερεθίσματα που τους δίνουν τα εφόδια για μια ζωή!

Αναπτύσσουμε δεξιότητες του 21ου αιώνα, μαθαίνοντας στους μαθητές μας να συνεργάζονται, να είναι ανοικτόμυαλοι, προσαρμοστικοί κτλ., ενώ οι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί μας χρησιμοποιούν καινοτόμα τεχνολογικά μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Από το 2015 το σχολείο μας λειτουργεί και σαν ΚΔΒΜ, συμπληρώνοντας έτσι τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες στην κατάρτιση ενηλίκων!

Από το 1977 χιλιάδες μαθητές φοίτησαν στο Andrioti School και όλοι περιγράφουν την εμπειρία τους ως αξέχαστη …

read less

A. Spanou

School of english

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το  “A. Spanou School of English” ιδρύθηκε το 1987 απο την Αναστασία Σπανού.

read more

Το σχολείο ήταν απο τα πρωτοποριακά της Κέρκυρας, με βιωματικά μαθήματα,  και event όπως το Halloween, Thanks-giving , Christmas Caroling, Easter Hunt και Parents Tea Parties να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα ενός ΚΞΓ. Το 2007 το σχολείο πέρασε στα χέρια μου αφού η Αναστασία έφυγε απο την ζωή και έκτοτε έγω και οι δασκάλες μου συνεχίζουμε το έργο της. Βασική αρχή μας είναι οι μαθητές μας να μυούνται στην Αγγλική γλώσσα μέσα απο την κουλτούρα, τη λογοτεχνία και γενικά της τέχνες και πάντα με “Σεβασμό στο Παιδί”.

read less

Εύη Γραμμένου

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ιδρύθηκε το 1995.

read more

 Στόχος μας η διδασκαλία  της Αγγλικής γλώσσας με βιωματικό τρόπο παρέχοντας σύγχρονα πρωτοποριακά ποιοτικά προγράμματα σπουδών σε ένα άριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μας θα αναπτύσσουν γλωσσικές και μαθησιακές ικανότητες, κριτική άποψη και δημιουργική σκέψη έτσι ώστε να τους προσφέρουμε ένα ισχυρό εφόδιο του σήμερα και του αύριο, ευκαιρίες πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης και πολύπλευρες δυνατότητες για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

read less

Κοτσώνη

Language School

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Φροντιστήριο  Ξένων Γλωσσών Κοτσώνη ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια. 

read more

 Στο φροντιστήριο μας διεξάγονται εμπειρικές έρευνες με σκοπό τη διερεύνηση του πιο αποτελεσματικού τρόπου μάθησης του κάθε μαθητή ξεχωριστά και ανάλογα προσαρμόζονται οι αντίστοιχες μεθοδολογίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την αποτελεσματική ενσωμάτωση όλων των μαθητών στο ξενόγλωσσο μαθησιακό περιβάλλον.

Αντίστοιχες έρευνες πραγματοποιούνται από την κ. Κοτσώνη και σε άλλα Κέντρα Ξένων γλωσσών με σκοπό πάντα την προώθηση αποτελεσματικών πρακτικών και μεθοδολογιών τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

read less

Sophiadis

School of languageS

ΛΑΡΙΣΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Συνεχίζοντας την παράδοση από το 1965, στο κέντρο ξένων γλωσσών Σοφιάδη πασχίζουμε

read more

να προσφέρουμε στην ξενόγλωσση εκπαίδευση της Λάρισας, εμπλουτίζοντας τη διδακτική εμπειρία και κρατώντας το επίπεδο ψηλά. Τα ακαδημαϊκά εφόδια, η διδακτική εμπειρία ετών, η συνεργασία με εξαιρετικούς καθηγητές ξένων γλωσσών αλλά και μία ρομαντική διάθεση μας ωθούν συνεχώς να παρέχουμε στους μαθητές μας, μέσα σε ένα ανθρωποκεντρικό πλαίσιο, μια ολιστική γλωσσική εμπειρία η οποία δε μεταφράζεται απλά σε ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, αλλά στην ίδια τη γλωσσομάθεια.

read less

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

 

Έχοντας σαν βασικές αρχές την συνεχή καινοτομία αλλά και την ενεργή ενασχόληση

read more

των μαθητών (μέσω βιωματικής μάθησης), το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ συνεχίζει να εκπαιδεύει και να επιμορφώνει ανελλιπώς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Σχηματαρίου.

Οι μαθητές παρακολουθούν το μάθημα σε ένα ομαδικό περιβάλλον και συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργική μάθηση. Η διδασκαλία της ξένης γλώσσας γίνεται με τα πιο σύγχρονα μέσα και μεθόδους, απόλυτα εναρμονισμένη με τις ανάγκες των μαθητών. Όλοι οι μαθητές (μικροί και μεγάλοι) νιώθουν ασφαλείς και αποδεκτοί στην τάξη, μέσα σε ένα αποτελεσματικό μαθησιακό περιβάλλον.

read less

Uk

School of English​

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το Uk School of English δημιουργήθηκε με αγάπη και όραμα για προσφορά

read more

στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 Πιστεύουμε στην επικοινωνιακή εκμάθηση της γλώσσας, στην βιωματική και ολιστική προσέγγιση της διδασκαλίας.

 Στον πυρήνα του εγχειρήματός μας βρίσκεται ο μαθητής και η πίστη μας στη δύναμη των παιδιών. Για να την ενισχύσουμε διαλέγουμε να τους προσφέρουμε ποικίλες εμπειρίες, να δυναμώνουμε τις δεξιότητές τους με στόχο να δημιουργήσουμε Πολίτες του κόσμου, έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της εποχής τους. Η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου μας, πάντα “ανήσυχη” και ενημερωμένη στηρίζει αυτό το όραμα.

read less

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

To 1986 θεμελιώσαμε ένα πρωτοποριακό σχολείο γεμάτο όνειρα και δημιουργικές

read more

αναζητήσεις.

Το ELC είναι  ένας ολόκληρος  κόσμος, που ξεναγεί το μαθητή σε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό και τον κάνει να νοιώθει χαρούμενος, δημιουργικός και δυνατός.

Η αφοσιωμένη, έμπειρη, ταλαντούχα και ενθουσιώδης διδακτική μας ομάδα, μοιράζεται την αγάπη της για τις ξένες γλώσσες και μέσα από ποικίλες δραστηριότητες  και τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες  τις κάνει λιγότερο “ξένες”.

Τα ξενόγλωσσα Clubs του ELC εντάσσουν  το μαθητή σε μια ζωντανή κοινότητα, καλλιεργώντας αξίες και δεξιότητες του 21ου αιώνα.

ELC the heart of teaching.

read less

Καρανικόλα

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΛΕΡΟΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Τα ΚΞΓ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ  ιδρυθηκαν απο το 1983 απο την Αικ.Καρανικολα,

read more

με το οραμα να αλλαξει η ξενογλωσση εκπαιδευση σε ενα μικρο νησι ,οπως αυτο της Λερου.

Απο το 1991 ξεκινησαν τα τμηματα Pre Junior , απο τα πρωτα εαν οχι τα πρωτα στην Ελλαδα .

 Τολμησαμε να επενδυσουμε στην Pre Junior  με ειδικα διαμορφωμενους χωρους , εκπαιδευτικο υλικο απο το εξωτερικο .

Πρωτοποριακα προγραμματα, συνεχης επιμορφωση , χωροι διαμορφωμενοι  να αγαπησουν τα παιδια την μαθηση ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα των σχολειων μα

Σημερα τα ΚΞΓ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ  εχουν βαλει την Λερο στον χαρτη της ξενογλωσσης εκπαιδευσης   με γνωμονα παντα της  ποιοτητας στην ξενογλωσση εκπαιδευση και στον σεβασμο στο παιδι και στον γονεα.

read less

Skartsilaki

language school

ΡΕΘΥΜΝΟ

 

To Κ.Ξ.Γ. Σκαρτσιλάκη ιδρύθηκε πριν από τριάντα δύο χρόνια στο Πέραμα Μυλοποτάμου,

 

read more

μια κωμόπολη έξω από το Ρέθυμνο, όπου και συνεχίζει μέχρι σήμερα την επιτυχημένη του πορεία. Τόσο η διοίκηση όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό, οραματίζονται και εφαρμόζουν μια σύγχρονη και καινοτόμο εκπαίδευση.

Η αγάπη μας για τα παιδιά και το πάθος για δουλειά, αποτελούν πηγές δύναμης και έμπνευσης .                                                                                   Με μότο « Πρώτα ο μαθητής μας», δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να καταρτιζόμαστε, να εκπαιδευόμαστε και να  προσφέρουμε ακούραστα όλα όσα συμβάλουν ώστε οι μαθητές μας να φτάσουν ψηλά αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες τους.                                                                                           Αρχή του σχολείου είναι να εστιάζει πάντα στις ανάγκες του κάθε μαθητή, δίνοντας του την ευκαιρία να αναπτύξει μια ισορροπημένη  και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Το 2015 το σχολείο πιστοποιήθηκε με ISO 29990 KAI ΕΛΟΤ 1433 και το  2019 βραβεύτηκε  με βραβείο silver για τη δράση του «Αλλάζουμε για τον Πλανήτη μας» από τα Education Leaders Awards.

 

To αξιολογημένο, πιστοποιημένο, βραβευμένο και συνεχώς εξελισσόμενο σχολείο μας, είναι σε συνεχή αναζήτηση μέσων και τρόπων βελτίωσης των εκπαιδευτικών του υπηρεσιών.

 

Θα συνεχίσουμε ακούραστα να δίνουμε στους μαθητές μας την εκπαίδευση που ονειρεύτηκαν γιατί αυτό που μας γεμίζει χαρά είναι να  τους βλέπουμε  να αλλάζουν τη στάση τους προς το καλύτερο, να αγαπούν να χρησιμοποιούν τα Αγγλικά και τα Γαλλικά  στην καθημερινή τους ζωή και να αναπτύσσουν δεξιότητες, ώστε να γίνουν επιτυχημένοι πολίτες του μέλλοντος.

read less

elEL